Het ontstaan van SalsAnna - SalsAnna: dansen met passie en plezier!

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

SalsAnna
 

Anne Karen... Salsa Anne Karen... Salsa Anne... SalsAnna!

 

Na 15 jaar geleefd en genoten te hebben in switi sranang (Suriname), kwam deze dame met de tropische zon in haar hart naar Nederland. Ookal ging er toen een wereld open qua popmuziek, de latinritmes bleven de boventoon voeren doordat thuis de tv het aflegde tegen het ouderwetse plaatjes draaien. Toch was het pas 16 jaar later dat het salsavirus toesloeg. Na de eerste voorzichtige danspassen was het raak. Door het maken van Latin a Life, een magazine voor latin liefhebbers, kwam zij in aanraking met vele aspecten van salsa waaronder dans maar ook artiesten en hun muziek. Binnen een jaar was het duidelijk: deze passie zou het hart niet meer verlaten.

In de 9 jaar die volgden gaf Anne Karen les voor Salsa.nl en SalsaSmile, gaf zij diverse workshops voor particulieren als bedrijven, verzorgde diverse openingsdansen voor bruiloften en draaide als Latin Dj op diverse feesten.In januari 2014 werd de grote stap gezet (velen stelden de vraag waarom zij niet eerder voor zichzelf was begonnen, maar 'alles op zijn tijd' is hierbij het motto), SalsAnna is nu een feit!

Juist doordat de passie niet alleen ontstaan is door de dans, maar zeker ook door de muziek, zijn de lessen bij SalsAnna breder georiĆ«nteerd. Het gaat niet alleen om tientalle figuurcombinaties, spagaten en tripleturns; het gaat ook om luisteren en kunnen dansen op de muziek, kunnen inspelen op intermezzo's, kunnen inschatten hoe je het beste met je partner danst, kunnen lachen en bovenal genieten. Kortom, SalsAnna staat voor passie en plezier.  

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu