Waar en wanneer kan ik feesten? - SalsAnna: dansen met passie en plezier!

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Feesten
 

Feesten en party's

 

Dit jaar is er op elke tweede zondag in de maand een leuke Salsa Social. Al sinds 10 jaar komt menigeen op deze locatie samen voor een leuke avond met dans en sjans. Deze salsa avond is altijd al een social happening geweest: voor elkaar en met elkaar de avond een succes maken!

 
 

Je zal niet alleen salsa, maar ook merengue, bachata en kizomba horen op deze avond! Op zondag 10 februari 2019 gaan de deuren open om 19.00 uur. Special guest DJ Red Delicious zal haar muziekkeuze ter gehore zal brengen en tevens zullen Will en Anne Karen om 19.30u een workshop bachata verzorgen. Daarna kan je naar hartelust verder dansen. De muziekinvulling zal een mix zijn van salsa (70%) met bachata, merengue en kizomba (30%).

 
 
 
 

The Beach is er voor jou, om samen een leuke avond te maken. Geef je vertrouwen, dan krijg je vertrouwen terug, en dat zorgt voor een fijne, intieme, gemoedelijke sfeer... om die reden wordt er een kleine bijdrage gevraagd van € 3,-. Deze kan je deponeren in de daarvoorbestemde bus. Hiervoor heb je heerlijke muziek, leuke mensen en gratis parkeerplaats voor de deur.

 
 

Wil je alvast een impressie van de feesten bij The Beach? Snuffel eens tussen de foto's!

Locatie
The Beach - Oosteinderweg 247a - Aalsmeer
www.beach.nl


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu